Van drijfzand naar stevige fundering

De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools

Villa Fundering

Opleiding voor persoonlijke ontwikkeling.
Zet in 5 modules je drijfzand om tot een stevige fundering!

Steeds vaker spreek ik vrouwen die de behoefte hebben hun energetische systeem te leren kennen. Ze hebben een uiterst gevoelig systeem zijn vaak hooggevoelig en willen zichzelf hierin persoonlijk ontwikkelen. Ze hebben interesse in de Villa Wijs coachopleiding, maar hebben niet direct de intentie om coach te worden. Speciaal voor deze vrouwen heb ik nú de training Villa Fundering!  Je leert hierin de basis van de methode toe te passen bij  jezelf en/of binnen je gezin. En mocht je op een later tijdstip toch graag Villa Wijs coach willen worden, dan kan dat heel eenvoudig door een tweede deel te volgen. 

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je nog niet goed je weg weet te vinden met je gevoelige systeem, kan het aanvoelen alsof je jezelf op drijfzand begeeft. Je voelt met enige regelmaat het zand onder je voeten vandaan zakken, waardoor het lastig is jezelf staande te houden in een wereld die best overweldigend kan zijn. Omdat de Villa Wijs methode heel visueel is ingesteld en energetisch werk combineert met praktische tools, heeft deze training de naam Villa Fundering gekregen.  Jouw gevoelige systeem zetten we in om een fundering te creëren waarmee jij stevig zult blijven staan!

Online 

De training  zal bestaan uit 5 online modules die gedurende 10 weken lang om de week online geopend zullen worden.  Je werkt hierbij in een online academie, je eigen online leeromgeving waarin je deze modules kunt openen en bekijken. Je vindt er de werkboeken en uitlegvideo’s waarmee je op een voor jou gewenst moment aan de slag kunt gaan. Je kunt zo je eigen tijd indelen. Het is dus niet verplicht elke module binnen twee weken af te ronden. Wel is het raadzaam zo veel mogelijk bij te blijven.

Bewustwording

Veel van de lesstof is te verweven met je dagelijkse leven. Je gaat oefenen tijdens je dag. Zo leer je ontdekken waar je struikelblokken liggen en hoe je hier een positieve verandering in kunt aanbrengen. Het is moeilijk te zeggen hoe veel tijd je hier mee bezig bent. Naar schatting zo’n 2 uur per week aan de opdrachten uit je werkboek. Hierbij zit de tijd dat jij er gedurende je dag mee bezig bent niet inbegrepen, dit zal ook voor iedereen anders zijn.

Het doel is dat je de methode eigen maakt, bewustwording creëert. Dit doe je de hele dag door. Na de start van deze training zul je dan ook nooit meer dezelfde zijn, je creëert immers bewustwording voor het leven.  

 

Wat ga je leren?

Je leert in deze modules:

 • De basis van de Villa Wijs methode
 • Creatief visualiseren
 • Betekenis van de huisjes (villa’s) en bijbehorende gevoelens
 • Hoe de methode in te zetten voor jezelf en/of binnen je gezin
 • Werken met Villa Wijsjes inzichtkaarten (je krijgt deze set bij aanschaf van de opleiding)
 • Je eigen energetische systeem kennen en in te zetten
 • Een stevige fundering neer te zetten voor jezelf wat zorgt voor meer rust in je lijf en/of binnen je gezin

Hoe zorgen we ervoor dat je die stevige fundering kunt gaan neerzetten

Hoewel de training online gegeven wordt zijn er een aantal contactmomenten waarin je persoonlijke begeleiding van mij krijgt. Je kunt dan ook altijd bij mij terecht met vragen. Deze kun je stellen in de Facebook groep, tijdens de Coach Calls, bel momenten of via mail. Ook ontvang je feedback op de door jou gedeelde opdrachten. 

Tijdens de Coach Calls zal ik extra verdieping geven als aanvulling op de modules in de online academie. Ik zal vragen van jullie behandelen én je kunt verhalen met elkaar delen. Ook dat laatste geeft vaak heel mooie inzichten. 

Zo werken we samen toe naar die stevige fundering waar je zo naar verlangt.

 

Ook na het openen van de laatste module, wanneer de 10 weken voorbij zijn ontvang je nog feedback van mij en kun je vragen stellen. Dit zodat iedereen de tijd kan nemen die ze nodig heeft. Deze tijd is echter niet oneindig, uit eerdere ervaring is gebleken dat een stok achter de deur je helpt om door te zetten. De opleiding dient dan ook binnen 6 maanden te zijn afgerond. (voor 1 september)

Je behoudt echter ten aller tijden toegang tot de online leeromgeving, zodat je altijd nog eens terug kunt kijken. 

Even alles op een rij

Bij de opleiding ontvang je:

 • Online training met 5 modules
 • Elke module heeft zijn eigen werkboek om op te slaan of uit te printen
 • Inclusief uitlegvideo’s
 • Set Villa Wijsjes inzichtkaarten inclusief de bijbehorende online training met uitleg en oefeningen voor jezelf en je gezin
 • Facebook groep om met elkaar te delen en vragen te stellen
 • Online meet and greet
 • Twee online Coach Calls met de groep ( 1 ½ uur). Hierin bespreken we onderwerpen vanuit de opleiding én kun jij je vragen stellen. Je kunt voorafgaand aan deze call ook vragen insturen via mail.
 • Twee persoonlijke (video) bel momenten om even te evalueren hoe het gaat
 • Online één op één sessie met mij (Esther) van max 1 ½ uur
 • Online afsluiting

Wat leer je niet!

Hoewel deze training zal bestaan uit onder andere de eerste 4 modules van de Villa Wijs coachopleiding, is het goed om te weten dat je in deze training niet leert hoe je de methode kunt inzetten als coach. Je ontvangt na afronding wel een certificaat, maar niet de licentie die je nodig hebt om de methode in te zetten binnen een eigen coachpraktijk. Hiervoor heb je een bredere opleiding nodig. 

Wel is er de mogelijkheid om na afronding een eventueel vervolg van deze training te volgen, waarmee je alsnog de gehele coachopleiding afrond op een later tijdstip. In dat geval volg je de gehele coachopleiding, maar dan in twee fases. Je ontvangt na het afronden van dit tweede deel dan ook een certificaat met licentie. 

Je kunt dus altijd op een later tijdstip de keuze maken wél te gaan voor Villa Wijs coach

We gaan 15 maart van start!

Inmiddels is deze training van start gegaan, zou je toch nog graag deelnemen, of wil je weten wanneer er een volgende training start, stuur dan even een mail naar info@villawijs.nl

Maandag 15 maart
opent zich de eerste module in de online leeromgeving. Op zondagavond 14 maart zullen we in een online video gesprek via zoom alvast met elkaar kennismaken en laat ik je zien hoe alles in zijn werk gaat. 

Tijdens de meivakantie komt er geen module online, dit betekend dat M5 (de laatste) online komt op 17 mei. Dit geeft je de ruimte om tijdens deze twee weken al het geleerde toe te passen voor jezelf en het geleerde eigen te maken.

Je zou de opleiding afgerond kunnen hebben eind mei. Tot aan september ontvang je van mij feedback. De online academie blijft altijd toegankelijk, net zoals de Facebook groep. 


Kun je niet wachten om jouw drijfzand om te zetten naar een stevige fundering? Schrijf je dan nu in via onderstaande knop!

Online training Villa Fundering

kosten ook te betalen in 3 termijnen
€597,- inclusief BTW 
 • 5 online modules inclusief werkboeken en uitlegvideo's
 • Twee Coach Calls met alle deelnemers via zoom
 • Online één op één sessie met Esther
 • Twee één op één video/bel momenten om te evalueren
 • Set Villa Wijsje inzichtkaarten
 • Facebook groep
 • Online meet and greet
 • Online afsluiting
NIEUW

Heb je nog vragen of wil je graag eerst even vrijblijvend kennismaken met mij, vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Hieronder vertellen vier deelnemers van de Villa Wijs coachopleiding hun ervaringen

Nieuwsgierig naar de basis van Villa Wijs?

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches