Een bekende uitspraak, ‘verandering doet leven’.
Maar verandering geeft vaak ook angst. Angst voor het onbekende, angst voor de mening van anderen. Daarom zijn we snel geneigd te blijven bij het oude, veilig en vertrouwd. Dan verandert er niets, maar is dat eigenlijk wel wat je wilt?

Verandering is ook ontwikkeling. Het laat je groeien, geeft je nieuwe kansen. Dat zie ik ook bij onze kinderen. Na elke nieuwe gebeurtenis in hun leven, bij elke verandering, zie ik ze groeien. Ze kijken mij aan met hun grote blauwe ogen en ik zie dat ze weer een beetje wijzer zijn. De eerste keer avondvierdaagse, het behalen van een zwemdiploma, de eerste keer zelf naar school lopen. Zelfs gister nog toen onze kleine prinses haar jaarlijkse voorstelling mocht dansen. Na afloop was zij minstens 10 centimeter gegroeid. Verandering doet leven…

Een andere uitspraak is; ‘Alleen wie verandert blijft zichzelf trouw’.
En dat is precies wat ik doe, ik volg mijn gevoel, blijf mezelf trouw en ben klaar voor opnieuw een grote verandering in mijn leven. Ruim een jaar geleden sloot ik een boek, het boek van een succesvolle dansstudio. Vandaag open ik een nieuw boek, het boek van ‘Door Esther’ en dat het succesvol gaat worden is iets waar ik met heel mijn hart op vertrouw.

 

 

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

9 gedachtes op “Verandering doet leven”

 1. Lola van Ommen

  Go……al zolang over gehad!! Tijd om te handelen!!
  En weet je wat…..gaat he le maal goedkomen!! Ik heb vertrouwen!!
  X

 2. Jeroen Hoevenaars

  Mooi opgeschreven nichtje! Maar dat jij mooi kon schrijven wist ik al. Heel veel succes met dit nieuw project! Gr. Jeroen x

  1. Ja, dat wist jij, ik vind het nog steeds heel bijzonder dat ik dat voor jullie heb mogen doen. Ik lees het nog regelmatig…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches