Strooi dan wat lekkers…

Ik schreef al eerder een Sint Wijs over Coeliakie (gluten-allergie). Omdat ik uit ervaring weet hoe het is om een kind te hebben die geen gluten mag. Gelukkig niet een van mijn eigen kinderen, maar wel de dochter van een van mijn beste vriendinnen. Ik weet dus hoe lastig het is, zeker in deze tijd. meel
Wat ik wel merk bij mijn kids, is dat er in deze tijd echt vele malen meer snoepgoed naar binnen gaat. Alleen al de intocht levert een zak snoep op die ze bij ons thuis normaal in een week nog niet krijgen. Vooral mijn oudste kan hier niet goed tegen. Hij is erg gevoelig voor suikers, bij een ‘overdosis’ volgt er direct een koortslip…ook dit jaar weer helaas.

Vandaar ook dat ik vandaag een Sint Wijs heb met een leuke video. Niet van mij, maar van Sascha Schefferlie. Sascha is van Geluksproeverij, een leuke site met allemaal tips voor het koken en bakken van de heerlijkste dingen! Sascha doet dit gluten- zuivel en suikervrij. Dus voor alle mama’s met kindjes met een gluten en/of zuivel intolerantie, of voor als je gewoon eens wat gezonder wilt doen door de suikers te vervangen met iets anders, kijk dan snel verder en klik op het plaatje voor de link naar de video. Sascha verklapt hier het recept voor heerlijke speculaas muffins!

Mmmmmmmm…..

Tot de volgende Sint Wijs!

 

Liefs Esther

 

KLIK OP DE AFBEELDING

strooien

Wil je meer weten over Sascha en haar Geluksproeverij, kijk dan eens op haar site of haar facebook pagina.

www.geluksproeverij.nl

www.facebook.com/geluksproeverij

 

[mc4wp_form id=”1329″]

 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders