Storm in mijn hoofd!

Gister genoot ik nog van een overheerlijk zonnetje in de achtertuin. Met mijn Ipad op schoot, op zoek naar kleuren, plaatjes, websites en blogs waar ik inspiratie uit zou kunnen halen. En hoe handig is dan Pinterest. Je pint alles wat je inspireert op een bord en hebt zo een mooi overzicht. Ik voel me bevoorrecht, werken in je achtertuin, dat wil toch iedereen!

Toen sloeg het weer om, het lijkt wel storm buiten. Laat ik nu uitgerekend vandaag een brainstorm afspraak hebben met een goede vriend van ons. En dus stormde het ook in mijn hoofd. Naam, logo, huisstijl… Heerlijk is dat zo nu en dan! Dat geeft ruimte voor nieuwe dingen. En dat er nieuwe dingen komen, dat is zeker. De storm is inmiddels gaan liggen, het is opgeklaard en ook mijn plannen zijn weer een stuk helderder. Sterker nog, we hebben een naam!

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches