Storm in mijn hoofd!

Gister genoot ik nog van een overheerlijk zonnetje in de achtertuin. Met mijn Ipad op schoot, op zoek naar kleuren, plaatjes, websites en blogs waar ik inspiratie uit zou kunnen halen. En hoe handig is dan Pinterest. Je pint alles wat je inspireert op een bord en hebt zo een mooi overzicht. Ik voel me bevoorrecht, werken in je achtertuin, dat wil toch iedereen!

Toen sloeg het weer om, het lijkt wel storm buiten. Laat ik nu uitgerekend vandaag een brainstorm afspraak hebben met een goede vriend van ons. En dus stormde het ook in mijn hoofd. Naam, logo, huisstijl… Heerlijk is dat zo nu en dan! Dat geeft ruimte voor nieuwe dingen. En dat er nieuwe dingen komen, dat is zeker. De storm is inmiddels gaan liggen, het is opgeklaard en ook mijn plannen zijn weer een stuk helderder. Sterker nog, we hebben een naam!

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders