Gratis visualisatie video's Villa Wijs - Villa Wijs

Bekijk hier de gratis video's van Villa Wijs

Thuiskomen in jezelf, visualisatie

In deze video ervaar je hoe het voelt om thuis te zijn in jezelf. Verbonden met je binnenste. Door de begeleidende visualisatie te volgen, kun je heel bewust die verbinding maken en het licht in jezelf laten schijnen. Ik leg je uit hoe je jezelf energetisch kunt opschonen en hoe je daarna jouw licht kunt verspreiden. 
Zo kunnen we samen in deze donkere tijden weer meer licht brengen.

Een huis vol antennes

Wat als jij op je hoofd een paar enorme antennes zou hebben, waarmee je alles haarfijn kunt aanvoelen en alles piekfijn oppikt? Dat zou een mooi talent zijn. Of zou je het ervaren als een last? In deze video leg ik uit hoe visualiseren je kan helpen om het als een talent te kunnen ervaren.

Dichterbij dan ooit

Elkaar niet kunnen knuffelen, niet gewoon onbezorgd af kunnen spreken, thuisonderwijs, niet met de hele familie samen met kerst vieren. Corona heeft ons alle geraakt. Onze harten gaan uit naar de ouderen, de jongeren, de ondernemers, kinderen die in benarde thuissituaties zitten en diegenen die eenzamer zijn dan ooit. Speciaal voor nu in deze tijd schreef Villa Wijs een nummer, in samenwerking met Talita Angwarmasse en Daniël Yves Dudok, brachten we op 4 december 2021 het nummer ‘Dichterbij dan ooit’ uit. 

De Villa Wijs methode

In deze video vertel ik je graag wat meer over Villa Wijs en de ontstane methode van Villa Wijs. Waarom huisjes en wat is eigenlijk de kracht van visualiseren?

Thuiskomen in jezelf, uitleg

In deze video vertel ik je graag wat de Villa Wijs methode precies inhoudt. 

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders