In mijn armen sluit ik mijn kleine prinses, ik steek mijn neus in haar haren en snuif een mengsel van zonnebrand, zilte zee en zand op. Ik geniet van het moment dat we samen kijken naar de laatste straaltjes van de zon die zo onder gaat. Ik heb niet veel nodig om te genieten. Samen met mijn gezin in de buitenlucht en ik ben dik tevreden. Ik heb mezelf voorgenomen ieder ‘geniet‘ momentje op te slaan in mijn ziel, mijn binnenste, zodat ik er straks, tijdens de donkere kille winter, nog eens met veel plezier aan terug kan denken. Ze nogmaals kan beleven.

Geloof me als ik zeg dat die momenten er overal zullen zijn. Hoe ver je ook vliegt, hoe dicht bij huis je ook zult zijn. De eerste ochtendstralen in dat hoekje van je achtertuin. De cappuccino op het terrasje aan zee. De glimlach van je kind die snoept van het ijsje wat gekocht is van de door opa gekregen vakantie centjes… Ze zijn er overal, die prachtig mooie geniet momentjes. De meeste krijg je gratis en voor niets, met liefde. Je hoeft ze alleen maar even op te merken…en vervolgens niet vergeten op te slaan!

Geniet van deze mooie zomer!

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

1 gedachte op “Geniet…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches