onWIJS
leuke december
deals!

Villa Veel Voordeel!

Villa Wijsjes

Set Villa Wijsjes inzichtkaartjes inclusief online uitleg, visualisaties, audio en video opnamen en leuke doebladen voor kids. Nu 25% korting op de laatste sets van de eerste oplage. Wees er snel bij, want op is echt op!

Nu van €39,- voor €29,25

Villa Visualiseren

Online training voor ouder en kind. Leer visualiseren in te zetten zodat je prikkels buiten de deur kunt houden en er weer rust in je lijf en binnen het gezin komt. Schrijf je in december in ontvang 25% korting en start in januari met de online training. Online is online, dus heerlijk vanuit huis!

Nu van €97,- voor €72,75

onWIJS leuke deal

Kun je niet kiezen? Ga dan voor de sterke combinatie van de Villa Wijsjes mét de online training? Bestel zowel de Villa Wijsjes inzichtkaarten als de online training Villa Visualiseren en ontvang maar liefst 30% korting!

Nu van €136,- voor €95,20

ho ho ho!

Villa Wijs heeft een bijzonder mooi jaar achter de rug. Daarom willen we je in deze gezellige decembermaand graag iets moois bieden! Zo komen de laatste sets Villa Wijsjes van de eerste oplage, met 25% korting richting jou! Wees er snel bij, ze gaan als een trein en op is in dit geval ook echt op! 

Villa Wijsjes zijn 45 inzichtkaarten in een doosje met ieder hun eigen versje met inzicht en bijbehorende illustratie. Geschreven met als doel inzichten te verkrijgen in hoe jij kunt blijven staan als een huis, in een wereld die soms overweldigend kan zijn. In de online leeromgeving van Villa Wijs kun je de bijbehorende uitleg van het wijsje opzoeken én vind je ingesproken visualisaties, uitlegvideo’s en leuke doebladen om samen met je kind te doen. Villa Wijsjes zijn geschreven voor groot én klein! Te gebruiken binnen je gezin, praktijk of instelling. 

Start jij 2020 met het neerzetten van een stevige fundering?

Misschien ben je al in het bezit van een set Villa Wijsjes en wil je graag leren hoe de Villa Wijs methode voor jezelf en binnen je gezin in te zetten. Met de online training Villa Visualiseren leer je wat de kracht van visualiseren is en hoe je de Villa Wijs methode in kunt zetten om bijvoorbeeld de last van je hooggevoeligheid om te zetten in je kracht. Kom weer tot rust in je hoofd, lijf en gezin. We gaan in januari online van start. Begin jij 2020 met het neerzetten van een stevige fundering zodat jij en je gezin dit jaar blijven staan als een huis? Schrijf jezelf dan in voor de online training Villa Visualiseren. 

Wat de Villa Wijs methode kan betekenen voor jou?

De Villa Wijsjes gaan als een trein, wacht dus niet te lang...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

onWIJS leuke deal!

Omdat Villa Wijs een onWIJS goed jaar achter de rug heeft, hebben we een onWIJS leuke deal samengesteld! Zo kun je nu een set Villa Wijsjes bestellen in combinatie met de online training Villa Visualiseren en ontvang je 30% korting op de totaalprijs. Je betaalt deze maand €95,20  i.p.v. €136,- 

  • een set van 45  Villa Wijsjes inzichtkaarten
  • met online uitleg per kaart, visualisaties, video’s en leuke doebladen voor kinderen
  • de online training Villa Visualiseren bestaande uit 5 modules 
  • inclusief online academie, werkboek, begeleidende video’s en werkbladen voor voor jezelf én voor je gezin

De Villa Wijsjes gaan als een trein. Ondertussen tikt de tijd tikt door. Voor je het weet zitten we alweer in 2020 en gaat deze onWIJS leuke deal aan je neus voorbij!

Bestel deze onWIJS leuke deal en ontvang 30% korting op je aankoop!

  

Hier nog een keer die onWIJS leuke deals!

Villa Wijsjes

Set Villa Wijsjes inzichtkaartjes inclusief online uitleg, visualisaties, audio en video opnamen en leuke doebladen voor kids. Nu 25% korting op de laatste sets van de eerste oplage. Wees er snel bij, want op is echt op!

Nu van €39,- voor €29,25

Villa Visualiseren

Online training voor ouder en kind. Leer visualiseren in te zetten zodat je prikkels buiten je deur kunt houden en er weer rust in je lijf en binnen het gezin komt. Schrijf je in december in ontvang 25% korting en start in januari met de online training. Online is online, dus heerlijk vanuit huis!

Nu van €97,- voor €72,75

onWIJS leuke deal

Kun je niet kiezen? Ga dan voor de sterke combinatie van de Villa Wijsjes inclusief de online training! Bestel zowel de Villa Wijsjes inzichtkaarten als de online training Villa Visualiseren en ontvang maar liefst 30% korting!

Nu van €136,- voor €95,20

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders