Als de dag van gister…Vijf jaar geleden. Ik mocht je helpen bij het laatste stukje, de weg naar buiten. Ik pakte je aan, je oogjes al geopend. Met die grote ogen keek je me aan, zo wijs. Dat zal ik nooit vergeten. Je keek recht in mijn ziel. Alsof je met je kleine vingertje in mijn hart prikte om mij te vertellen dat het tijd was te ontwaken. Je grote broer deed dat al eerder, hij had de weg al voor je vrij gemaakt. Jij kwam om hem aan te vullen. Als een geschenk uit de hemel. Je naam betekent niet voor niets Engel. Al snel kon je dat kleine hoofdje op houden. Je wilde om je heen kijken, alles zien en alles meemaken. Nieuwsgierig als je toen al was. Ook nu wil je graag alles weten. Stel je vragen waarbij we ons soms afvragen of het wel goed is dat je daar als vijfjarige al over nadenkt. Maar dat is hoe jij bent en dat is prachtig! Je wilt graag alles zelf doen, “kank selluf”, was een van je eerste zinnen geloof ik. Wanneer het dan niet lukt word je boos, vooral op jezelf. Een beetje perfectionistisch ben je wel, maar ach, ik weet van wie je dat hebt… Je doet ons regelmatig versteld staan met de dingen die je allemaal al kunt. Ook dan vragen we ons wel eens af of dat gewoon is voor een vijfjarige, maar dat is hoe jij bent en dat is prachtig! Lief klein Engeltje. Ik weet dat jij met je grote blauwe ogen nog veel vaker in de ziel van andere zult kijken. Dat je met dat kleine vingertje nog zoveel meer harten zult ontdooien. Daarvoor ben je hier op aarde. Dat voel ik. En hoe graag je ook alles zelf wilt doen, ik zal er voor je zijn als je mij nodig hebt. Ik zal over je waken als een leeuwin over haar welpje. Lief meisje van me, blijf bij jezelf, je bent mooi zoals je bent. Zoals je bedoeld bent te zijn. Love you…

 

Liefs mamahart 1

Villa Wijs, een methode die staat als een huis!

In de video's vertel ik je er meer over

De fundering van Villa Wijs

Ik voel, ik voel, wat jij niet ziet

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.

5 gedachtes op “Als de dag van gister…”

  1. Wat mooi Esther, ik heb drie kleindochters en die zijn alle drie op verschillende manieren “heel” speciaal.

    1. Dat is ook zo mooi Jose, ze zijn allemaal anders, dat maakt dat ze allemaal ‘speciaal’ zijn. Geniet van alle mooie momentjes die je samen met hun hebben mag en laat ze vooral nog heel lang ‘speciaal’ zijn 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches