Helaas kunnen er op dit moment (nog) geen Villa Wijsjes besteld worden

De Villa Wijsjes worden opnieuw gedrukt!

De set Villa Wijsjes heeft een kleine metamorfose ondergaan. Zaten er eerder 45 inzichtkaartjes in een doosje, zitten er in de nieuwste druk maar liefst 50 kaarten. Ook hebben we gekozen voor een nieuwe vormgeving van het doosje, waarmee de set minder kwetsbaar is en een luxere uitstraling heeft. En weet je wat zo leuk is, aan de prijs verandert helemaal niets!

Alle 50 Villa Wijsjes hebben een eigen thema met bijbehorende afbeelding. Een unieke combinatie van inzichtkaarten, versjes en een visuele vormgeving. Serieuze onderwerpen, soms met humor verweven, zowel in illustratie als in tekst. Hierdoor zijn de kaarten ook goed te gebruiken als aanknopingspunt voor een goed gesprek. Daarnaast worden de kaarten extra ondersteund door een online training met uitleg van de getrokken kaart, visualisaties, video’s, tips, werkbladen en aanvullende oefeningen. Deze kun je vinden in de online leeromgeving van Villa Wijs.  De visualisaties zijn ingesproken, zodat je deze rustig kunt beluisteren en meteen de visualisatie kunt doen.  Er zijn visualisaties, voor zowel volwassenen als voor kinderen. 

Hoe worden de Villa Wijsjes gebruikt

De inzichtkaarten zijn te gebruiken door groot én klein. Zo kun je er als volwassene een kaart uittrekken, samen met je kind, binnen je gezin, maar ook als professional binnen een praktijk, school of instelling. De meest voorkomende manier van een kaartje trekken is door alle kaarten te schudden en uitgespreid, omgekeerd op tafel te leggen. Alle Villa Wijsjes zien er aan de achterkant hetzelfde uit. Intuïtief trek je een kaartje, draai het kaartje om, lees de tekst en bekijk het bijbehorende huisje. Wat wil het wijsje je zeggen, wat raakt het in jou?  In de online omgeving van Villa Wijs zoek je de verdere betekenis op en vind je tevens bijbehorende visualisaties, video’s, oefeningen, werkbladen en tips.

Ook in te zetten als gesprekskaart

Zet je de set in voor coaching, dan zijn deze inzichtkaarten ook heel goed te gebruiken als gespreksonderwerp. Het helpt een coachgesprek op gang te brengen, een laag dieper te gaan en geeft net dat beetje extra uitleg wat nodig is om bepaalde gevoelens uit te leggen. Ook een opeenvolging van een aantal kaarten kan heel verhelderend zijn. Het geeft een beeld van wat er gebeurt in bepaalde situaties. 

Wat is een pre-order eigenlijk?

Omdat de Villa Wijsjes nog gedrukt moeten worden, kunnen we ze niet direct naar je toesturen. We verwachten ze in het vierde kwartaal te kunnen gaan versturen. Om jou te bedanken voor je geduld, ontvang je bij een pre order 10% korting én een gratis kaarstandaard in de vorm van een huisje bij. Wanneer je een kaartje trekt, kun je deze in de kaarthouder plaatsen.

Plaats hier je bestelling!

Villa Wijsjes inzichtkaarten

39
35
  • 45 inzichtkaartjes met Villa Wijsje en illustratie
  • + 5 nieuwe Villa Wijsjes extra!
  • Online training met uitleg, tips en aanvullende oefeningen
  • Ingesproken visualisaties voor groot en klein te beluisteren online
  • Wanneer je nu een pre-order plaatst, ontvang je er een gratis houten kaarstandaard in de vorm van een huisje bij!
Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders