De Villa Wijsjes worden opnieuw gedrukt!

En jij kunt als een van de eerste een bestelling plaatsen!

Het kaartendek is te gebruiken door groot en klein. Thuis, op school of in je praktijk. Op ieder kaartje een ander huisje met een bepaalde betekenis en een bijbehorend Villa Wijsje. In de online omgeving van Villa Wijs zoek je de verdere betekenis op en vind je tevens bijbehorende visualisaties en tips. Deze zijn speciaal ingesproken en heel fijn als begeleiding tijdens je visualisatie. Hoe tof is dat!

Villa Wijsjes zitten in een mooi vormgegeven doosje. Het zijn 45 kaartjes, ieder met een ander onderwerp. De kaartjes zien er aan de achterkant allemaal hetzelfde uit. Wanneer je ze omgekeerd op tafel legt zie je geen verschil. Intuïtief trek je uit de stapel een of meerdere kaartjes. Bekijk de afbeelding en lees het Villa Wijsje. Wat doet het met je op het moment dat je het leest? Raakt het iets in jou?

De Villa Wijsjes worden ondersteund met een uitleg, tips en soms ook aanvullende oefening. Deze kun je vinden in de online omgeving van Villa Wijs.  Dit in de vorm van video’s, werkbladen, tips of voorbeelden. De visualisaties op de website zijn ingesproken, zodat je deze rustig kunt beluisteren en meteen de visualisatie kunt doen.  Er zijn verschillende visualisaties, voor zowel volwassenen als voor kinderen., 

Thuiskomen in jezelf

Villa Wijs is een visualisatie methode ontwikkelt door Esther van Bijnen en staat voor thuiskomen in jezelf. Hierbij vergelijk je het lichaam met een huis. Je zet het visualiseren in om een huis (je binnenste) te creëren waarin jij jezelf zo fijn mogelijk voelt. Tijdens de visualisatie ga je met je aandacht naar binnen en maak je contact met je onderbewustzijn. Door je lichaam als een huis te zien, is het mogelijk een rondleiding te maken en te ontdekken wat jouw onderbewustzijn je te vertellen heeft. 

De Villa Wijsjes zijn speciaal ontworpen voor groot én klein. Zo kun je er als volwassene een kaart uittrekken, samen met je kind, binnen je gezin, maar ook als professional binnen een praktijk of instelling.  Elke kaart is voorzien van een Villa Wijsje én een bijbehorende illustratie van de Villa. Een unieke combinatie van inzichtkaarten, versjes en een visuele vormgeving.  Serieuze onderwerpen, soms met humor verweven zowel in illustratie als in tekst.  Hierdoor zijn de kaarten ook fijn te gebruiken als aanknopingspunt voor een goed gesprek. Praten over gevoelens hoeft niet zwaar te zijn.

Wat anderen zeggen

Gevoelens die je voelt, omdat ze daarvoor zijn bedoeld

Plaats hier je bestelling!

Villa Wijsjes inzichtkaarten

39
  • 45 inzichtkaartjes met Villa Wijsje en illustratie
  • Online omgeving met uitleg, tips en aanvullende oefeningen
  • Ingesproken visualisaties voor groot en klein te beluisteren online

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 
Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan een kaartendek met Villa Wijs inzichtkaarten en lanceer ik in het najaar de Villa Wijs coachopleiding.  
Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches