Hieronder vind je alle gecertificeerde Villa Wijs coaches binnen Nederland

Judith van Gils, Bavel

Ik ben Judith van Gils, mama van 3 hooggevoelige kids. Ik woon samen met mijn partner en onze kids in Bavel, een mooi dorpje in Noord-Brabant. Dat mijn kids hooggevoelig zijn hebben ze niet van een vreemde, want aan een appelboom groeien geen peren. Tijdens mijn zoektocht naar meer rust en dichter bij mezelf zijn, kwam Villa Wijs op mijn pad. Ik heb zoveel geleerd tijdens de opleiding. Het voelt zo fijn om weer thuis te zijn in je lichaam en dat gun ik jou en/of je kind ook. Zou je graag meer willen weten over wat ik voor je zou kunnen betekenen? Ik wil je heel graag begeleiden op het pad naar jouw thuis.

Neem contact op met Judith: judithvgils@outlook.com 

Marjolein Loonen, Raamsdonksveer

Hallo, wat leuk dat je de Villa Wijs pagina bezoekt. Waarschijnlijk bezoek je deze pagina met een reden. Misschien ben jij net als ik hooggevoelig en wil je graag thuiskomen in jezelf. Thuiskomen in jezelf voelt vrij, liefdevol en als een ‘warme deken’. Het liefst gun ik iedereen deze prachtige ervaring, zodat je met een fijn gevoel en geaard verder op pad kunt gaan.

Ik heet Marjolein Loonen, woon in het mooie en rustige Raamsdonksveer. Ik heb hier mijn praktijk waar ik Villa Wijs sessies aanbied. Wil jij ook thuiskomen in jezelf? Ik begeleid je graag tijdens deze mooie reis.

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: info@feeling-ontspanning.nl

Monique Stalenhoef, Oosterhout

Hoi, ik ben Monique Stalenhoef uit Oosterhout. Hier woon ik samen met mijn vriend en ons dochtertje van 7. Zij heeft net als ik de mooie, maar de soms o zo lastige eigenschap hooggevoeligheid. Ben je op zoek naar een professionele methode waarbij je op een duidelijke en simpele manier uit kan leggen wat energie is? Hoe je creatief visualiseren kunt leren toepassen om rust en balans terug te vinden in je lichaam en in je dagelijks leven? Dan ben je bij de Villa Wijs coachopleiding zeker aan het juiste adres hoor. Ik heb geleerd mijn hooggevoeligheid te omarmen, mijn lichtje aan te zetten in mijn huis. Te mogen stralen vanuit mijn binnenste, mijn veilige plekje.

Ik help je graag ontdekken wat Villa Wijs is, sinds kort heb ik een eigen coachpraktijk waar ik super trots op ben! Vanuit mijn hart help ik jou en je gevoelige kind weer thuis te komen bij zichzelf.

Mail me gerust je vragen op info@energetischcoachoosterhout.nl of kijk alvast rond op mijn site www.energetischcoachoosterhout.nl.

Sandra van Stipdonk, Son&Breugel

Hallo, mijn naam is Sandra. Ik ben mama van 2 temperamentvolle en hoog gevoelige jongens en woon samen met mijn partner en jongens in Son &Breugel, vlakbij Eindhoven.
In mijn zoektocht naar de juiste hulp voor mijn jongens kwam ik Villa Wijs tegen. In plaats van ergens hulp zoeken, kwam de uitdaging om zelf als Villa Wijs coach te mogen gaan werken. Na een opleiding van Esther van Bijnen ben ik er klaar voor. Ik dacht alleen hulp te zoeken voor mijn jongens maar heb veel geleerd voor mezelf als bonus.

Villa Wijs is een mooie visualisatie methode om meer rust te ervaren, meer te genieten en meer jezelf te zijn, echt ‘thuis’ te zijn. Villa Wijs is toepasbaar op kinderen en volwassenen, juist daarom werkt het zo goed. Het is heel duidelijk en iedereen heeft er baat bij. Iedereen herkent zichzelf ergens in en kan er vervolgens mee aan de slag.

Dat je deze tekst leest wil al iets zeggen, zullen we samen op avontuur gaan?
Stuur een mail naar SandraSvSvdE@gmail.com en ik neem contact met je op.

Stacy Musch-Hilgers, Oosterhout

Welkom bij villa wijs. Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben stacy, Mama van 2 hooggevoelige zoontjes en woon samen met mijn gezin in Oosterhout NB.

Door de jaren heen ben ik er steeds meer achter gekomen hooggevoelig te zijn. Bij elke zoektocht kreeg ik steeds meer puzzelstukjes en na de opleiding bij villa wijs was mijn puzzel compleet.
Hierin heb ik geleerd om met overprikkeling om te gaan, vanuit mijn hart te leven en af te gaan op mijn intuïtie en jezelf in je kracht te zetten.

Villa wijs inzetten zal je helpen om je lichtje weer te laten stralen, stevig in je schoenen te staan en zo stevig als een huis te komen staan! Ik wil je hier graag mee helpen om samen een reis door Villa wijs te maken.

ik-kies@hotmail.com
ikkiesedelstenen.nl

Sanne van Gorp, Baarle-Nassau

tekst volgt nog

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform