Villa Wijs Coachingsopleiding

Er start binnenkort een pilot

Ben jij er ook bij?

Al een poosje stellen mensen mij de vraag of ik Villa Wijs ook aan coaches zou willen aanbieden. Die vraag kwam al toen ik nog helemaal niet zo gek lang bezig was met Villa Wijs. Ik was er toen nog helemaal niet klaar voor en dus legde ik het nog even naast me neer. 

De laatste maanden begint het echter te kriebelen. Wordt het verlangen om mijn Villa Wijs methode te verspreiden als maar groter. Zo ook de vraag naar. De tijd is er blijkbaar rijp voor, ik ga het doen!  Er start zeer binnenkort een pilot voor de allereerste Villa Wijs coachingsopleiding. 

Ik heb het nog maar net bekend gemaakt en al heel wat mooie reacties van coaches mogen ontvangen. Er is maar plaats voor een beperkt aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden wanneer jij er graag bij wilt zijn.

Een pilot houdt dus in dat het een allereerste versie van de Villa Wijs coachopleiding zal zijn. Hierin vraag ik je om mij te voorzien van feedback. Het zal gaan om een volledige opleiding zoals deze uiteindelijk in september/oktober van start zal gaan. Echter zal deze pilot tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. Een mooie kans dus voor jou én je mag nog met me meedenken ook! 

Ik ben nog druk met de uitwerking hiervan, hierover binnenkort meer. Wat zeker is, is dat 

Het zal gaan om een combinatie van offline (live) trainingsdagen en een online leeromgeving. Je ontvangt een account waarin je kunt inloggen en waar je de online modules kunt terugvinden. Er zal een Facebook groep worden geopend speciaal voor de Villa Wijs coaches. Hierin kunnen opdrachten worden gedeeld, kun je elkaar helpen, kun je delen en ontvang je feedback van mij en van elkaar.

In deze online academie vind je ook de werkbladen voor gebruik in je eigen praktijk. Het zal hierbij gaan om werkbladen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zoals voor de workshop Villa Visite bijvoorbeeld. Hoe leuk zou het zijn wanneer er door het hele land Villa Visites worden gegeven en we op die manier de wereld een beetje mooier kunnen maken. (Oh echt ik knijp mezelf nog een keer) 

Na het volgen van de pilot ontvang je een licentie voor het gebruik van de Villa Wijs methode, die inmiddels als merk geregistreerd is. En er zal op de website van Villa Wijs een pagina komen met een vermelding van alle Villa Wijs coaches in Nederland met de daarbij behorende gegevens.

Het lesmateriaal zal voortdurend worden aangevuld en vernieuwd. Hierbij gebruik makend van feedback van de Villa Wijs coaches. 

 

Wil jij graag mee doen aan deze pilot ?

Stuur mij dan een mail inclusief je motivatie en vertel kort wat voor werkzaamheden je doet op het moment. 

Esther van Bijnen

Intuïtief en energetisch coach

Hallo, ik ben Esther van Bijnen, moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben intuïtief en energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door mijzelf ontwikkelde visualisatie methode ‘Villa Wijs’, help ik kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Weer in verbinding met dat wat je bent kwijtgeraakt. Door dagelijks bij jezelf in te checken, te controleren of je thuis bent in je lijf en je energieveld goed en stevig neer te zetten zul je meer in je eigen kracht komen staan. Hierdoor kun je jezelf beter staande houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Tijdens mijn sessies werk ik met visualisaties. Hierbij zet je gedachten om in beeld. Tijdens het visualiseren maak ik gebruik van mijn vermogen om jouw energieveld te kunnen lezen. Samen maken we jouw energieveld schoon en verwijderen we energetische rommeltjes, dit noem je ook wel clearen. Door dit samen te doen, leer ik je hoe je dit ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.
 

Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die mij een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Naast het coachen en het geven van workshops en trainingen, schrijf en inspireer ik graag. Momenteel werk ik samen met mijn partner aan ons eerste prentenboek.