Deze pagina is nog onder constructie en zal beetje bij beetje gevuld worden...

Ik ben Judith van Gils, mama van 3 hooggevoelige kids. Ik woon samen met mijn partner en onze kids in Bavel, een mooi dorpje in Noord-Brabant. Dat mijn kids hooggevoelig zijn hebben ze niet van een vreemde, want aan een appelboom groeien geen peren. Tijdens mijn zoektocht naar meer rust en dichter bij mezelf zijn, kwam Villa Wijs op mijn pad. Ik heb zoveel geleerd tijdens de opleiding. Het voelt zo fijn om weer thuis te zijn in je lichaam en dat gun ik jou en/of je kind ook. Zou je graag meer willen weten over wat ik voor je zou kunnen betekenen? Ik wil je heel graag begeleiden op het pad naar jouw thuis.

Neem contact op met Judith: judithvgils@outlook.com 

Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform