Hieronder vind je alle gecertificeerde Villa Wijs coaches binnen Nederland

Monique Stalenhoef, Oosterhout

Hoi, ik ben Monique Stalenhoef uit Oosterhout. Hier woon ik samen met mijn vriend en ons dochtertje van 7. Zij heeft net als ik de mooie, maar de soms o zo lastige eigenschap hooggevoeligheid. Ben je op zoek naar een professionele methode waarbij je op een duidelijke en simpele manier uit kan leggen wat energie is? Hoe je creatief visualiseren kunt leren toepassen om rust en balans terug te vinden in je lichaam en in je dagelijks leven? Dan ben je bij de Villa Wijs coachopleiding zeker aan het juiste adres hoor. Ik heb geleerd mijn hooggevoeligheid te omarmen, mijn lichtje aan te zetten in mijn huis. Te mogen stralen vanuit mijn binnenste, mijn veilige plekje.

Ik help je graag ontdekken wat Villa Wijs is, sinds kort heb ik een eigen coachpraktijk waar ik super trots op ben! Vanuit mijn hart help ik jou en je gevoelige kind weer thuis te komen bij zichzelf.

Mail me gerust je vragen op info@energetischcoachoosterhout.nl of kijk alvast rond op mijn site www.energetischcoachoosterhout.nl.

Judith van Gils, Bavel

Ik ben Judith van Gils, mama van 3 hooggevoelige kids. Ik woon samen met mijn partner en onze kids in Bavel, een mooi dorpje in Noord-Brabant. Dat mijn kids hooggevoelig zijn hebben ze niet van een vreemde, want aan een appelboom groeien geen peren. Tijdens mijn zoektocht naar meer rust en dichter bij mezelf zijn, kwam Villa Wijs op mijn pad. Ik heb zoveel geleerd tijdens de opleiding. Het voelt zo fijn om weer thuis te zijn in je lichaam en dat gun ik jou en/of je kind ook. Zou je graag meer willen weten over wat ik voor je zou kunnen betekenen? Ik wil je heel graag begeleiden op het pad naar jouw thuis.

Neem contact op met Judith: judithvgils@outlook.com 

Marjolein Loonen, Raamsdonksveer

Hallo, wat leuk dat je de Villa Wijs pagina bezoekt. Waarschijnlijk bezoek je deze pagina met een reden. Misschien ben jij net als ik hooggevoelig en wil je graag thuiskomen in jezelf. Thuiskomen in jezelf voelt vrij, liefdevol en als een ‘warme deken’. Het liefst gun ik iedereen deze prachtige ervaring, zodat je met een fijn gevoel en geaard verder op pad kunt gaan.

Ik heet Marjolein Loonen, woon in het mooie en rustige Raamsdonksveer. Ik heb hier mijn praktijk waar ik Villa Wijs sessies aanbied. Wil jij ook thuiskomen in jezelf? Ik begeleid je graag tijdens deze mooie reis.

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: info@feeling-ontspanning.nl

Sandra van Stipdonk, Son&Breugel

Hallo, mijn naam is Sandra. Ik ben mama van 2 temperamentvolle en hoog gevoelige jongens en woon samen met mijn partner en jongens in Son &Breugel, vlakbij Eindhoven.
In mijn zoektocht naar de juiste hulp voor mijn jongens kwam ik Villa Wijs tegen. In plaats van ergens hulp zoeken, kwam de uitdaging om zelf als Villa Wijs coach te mogen gaan werken. Na een opleiding van Esther van Bijnen ben ik er klaar voor. Ik dacht alleen hulp te zoeken voor mijn jongens maar heb veel geleerd voor mezelf als bonus.

Villa Wijs is een mooie visualisatie methode om meer rust te ervaren, meer te genieten en meer jezelf te zijn, echt ‘thuis’ te zijn. Villa Wijs is toepasbaar op kinderen en volwassenen, juist daarom werkt het zo goed. Het is heel duidelijk en iedereen heeft er baat bij. Iedereen herkent zichzelf ergens in en kan er vervolgens mee aan de slag.

Dat je deze tekst leest wil al iets zeggen, zullen we samen op avontuur gaan?
Stuur een mail naar SandraSvSvdE@gmail.com en ik neem contact met je op.

Stacy Musch-Hilgers, Oosterhout

Welkom bij villa wijs. Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben stacy, Mama van 2 hooggevoelige zoontjes en woon samen met mijn gezin in Oosterhout NB.

Door de jaren heen ben ik er steeds meer achter gekomen hooggevoelig te zijn. Bij elke zoektocht kreeg ik steeds meer puzzelstukjes en na de opleiding bij villa wijs was mijn puzzel compleet.
Hierin heb ik geleerd om met overprikkeling om te gaan, vanuit mijn hart te leven en af te gaan op mijn intuïtie en jezelf in je kracht te zetten.

Villa wijs inzetten zal je helpen om je lichtje weer te laten stralen, stevig in je schoenen te staan en zo stevig als een huis te komen staan! Ik wil je hier graag mee helpen om samen een reis door Villa wijs te maken.

ik-kies@hotmail.com
ikkiesedelstenen.nl

Tamara van Kuijk, Drunen

Ik ben Tamara, moeder van 3 hoogsensitieve kinderen en tijdens mijn zoektocht erachter gekomen zelf ook ontzettend gevoelig te zijn. Maar door de hectische maatschappij en alle ballen hoog willen houden had ik dit niet eens door. Doordat ik weinig hulp kon vinden heb ik een aantal jaar geleden het roer omgegooid en ben verschillende opleidingen gaan volgen en mijzelf laten coachen. Inmiddels kan ik vanuit kennis en ervaring andere ouders en kinderen helpen vanuit mijn praktijk.

Als klein meisje zag en voelde ik al dingen, alleen wist ik niet dat andere dat niet zagen. Bang was ik nooit voor wat ik zag en ik vond het interessant dat ik dingen wist voordat een ander het wist.
Door allerlei gebeurtenissen heb ik dit talent uitgeschakeld. Mede dankzij de Villa Wijs coachopleiding komt dit terug. Ik vertrouw weer op mijn intuïtie, sta zo stevig als een huis en weet wat ik met energie kan doen, hoe ik dat vóór mij kan laten werken in plaats van tegen mij. Ik weet wanneer ik thuis ben en mijn licht laat stralen.

Wil jij ook thuiskomen in jezelf en zo stevig staan als een huis?
Neem dan contact op via depiekerfabriek@gmail.com

www.depiekerfabriek.nl

Marja Ruijgvoorn-Hille, Haarlem

Marja Ruijgvoorn-Hille van kindercoachpraktijk Openhartig is er voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten en een steuntje in de rug kunnen gebruiken om weer op de juiste weg te komen. Als kindercoach bied ze kinderen tussen de 4 en 12 jaar hulp op een positieve en oplossingsgerichte manier, die aansluit bij de behoeftes en interesses van het kind. Sinds de zomer van 2020 is zij gecertificeerd Villa Wijs coach.

www.kindercoach-openhartig.nl 

Tess Dames, Bavel

Tess Dames startte eind 2020 met haar praktijk ‘Harttocht’. Binnen haar praktijk helpt zij kinderen (en hun ouders) bij hun ontwikkeling. Haar jarenlange ervaring als juffrouw, zet ze in om kinderen te helpen bij schoolse taken. Met de Villa Wijs methode, in combinatie met haar gevolgde andere opleidingen, zal ze kinderen verder helpen in de persoonlijke ontwikkeling. Benieuwd of Tess iets voor je kan betekenen. Je kunt haar mailen naar tess@harttocht.nl

Website nog in de maak 

Sanne van Gorp, Baarle-Nassau

tekst volgt nog

Villa Wijs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders