Van drijfzand naar stevige fundering

Persoonlijke onwikkeling en bewustwording

Plan een gratis kennismakingsgesprek voor vrijblijvend advies

De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools 

De Villa Wijs methode combineert energetisch werk met praktische, visuele tools 

De Villa Wijs coachopleiding is er voor kinder- en energetisch coaches met een intuïtief en gevoelig energetisch systeem, welke ze graag zouden willen inzetten tijdens hun coaching.

Is dit uniek? (is dit anders dan de rest?)
De Villa Wijs methode is een visualisatie methode waarbij energetisch werk wordt gecombineerd met praktische tools. Door een verbinding te maken met jezelf en je omgeving,  kun je een stevige fundering plaatsen voor jou als persoon én/of voor je praktijk. Na het behalen van je certificaat heb je de beschikking over een kant en klare methode om mee te werken waaraan je jouw eigen ingrediënten kunt toevoegen. Je blijf je met ons in verbinding en maak je deel uit van de Villa Wijs community, een online platform waarin je met elkaar kunt delen en je vragen kunt stellen.

 

Is dit simpel? (snap ik dit?)
Visualiwattus? Denk eens aan een roze olifant. Kun je hem voor je zien? Tover deze olifant nu eens om in een paarse. Nou, dat is dus visualiseren! Tijdens het visualiseren zet je gedachten en gevoel vanuit je onderbewustzijn om naar een beeld. Met behulp van je verbeeldingskracht kun je creatief gaan visualiseren. Het beeld wat zich vormt aan de binnenkant van je ogen kun je op elk gewenst moment aanpassen. De Villa Wijs methode helpt je eenvoudig en begrijpelijk om met je aandacht naar binnen te gaan. Waar jij een binnenste kunt  creëren, waarin je jezelf zo fijn mogelijk voelt.

Is dit veilig? (word ik niet genaaid/loop ik geen risico?
De Villa Wijs methode is heel visueel ingesteld, toegankelijk en eenvoudig te begrijpen. Hierdoor is het dan ook gemakkelijk in te zetten bij zowel (jonge) kinderen als volwassenen. De opleiding geeft je duidelijke handvatten voor tijdens het coachen. Villa Wijs biedt je vele tools in de vorm van visualisaties, werkbladen, filmpjes en werkmaterialen zoals de set Villa Wijsjes inzichtkaarten en het memory spel. Tijdens de opleiding krijg je de toegang tot het Villa Wijs plein, waar je werkmaterialen kunt uitprinten en downloaden. Dit plein blijft altijd in ontwikkeling en zal steeds weer worden aangevuld. 

Pijn: Snappen ze waar ik gefrustreerd over ben?

Je gevoelige systeem zorgt er wellicht nog te vaak voor dat je onrust ervaart en overprikkelt en uit balans raakt. Je denkt dat je niet goed genoeg bent waardoor je jouw missie niet durft uit te dragen. Dit belemmert je in te doen wat je het allerliefst zou willen. Villa Wijs geeft je de tools om je eigen energetische systeem te leren kennen en in te zetten tijdens je coaching. Zo wordt jij de ervaringsdeskundige die deze kennis weer weet over te dragen aan je coachees.

 

Plezier: Snappen ze waar ik naar verlang?

Wanneer je durft te voelen en te verbinden met jezelf, wordt het makkelijker om bij jezelf te blijven. Hierdoor sta je steviger in het leven, houdt je prikkels makkelijker buiten de deur en kun je trouw blijven aan jezelf. Als kind, als volwassene én als coach. 

Principes: Waar staat dit bedrijf voor en kan ik daar mee verbinden?

Waar staat Villa Wijs voor, wat is onze missie. Verbinden is de missie. 

Villa Wijs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches