Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1497

Yes! Je hebt jezelf aangemeld voor de Villa Wijs coachopleiding

Je hebt jezelf aangemeld voor VWC ronde 5, de groep die van start zal gaan op maandag 28 september 2020. Op die dag ontvang je een mail met verdere informatie én opent zich de eerste module hier in de online leeromgeving onder dit bericht. 

Scrol helemaal naar beneden om de modulen te kunnen openen. 

Op zondagavond 27 september om 20:30 hebben we een online meet and greet en leren we elkaar alvast wat beter kennen! 

Wil je alvast een kijkje nemen op het Villa Wijs hoofdkwartier? Via deze link kom je in je account en vind je daar naast de Villa Wijs coachopleiding ook het online gedeelte wat hoort bij de set Villa Wijsjes inzichtkaarten. 

 

 

Lieve groet Esther

Inhoud Villa Wijs coachopleiding

Hieronder vind je nogmaals alle info betreft de inhoud van de opleiding

 • Online meet and greet. Hoewel het natuurlijk ontzettend leuk is om elkaar live te leren kennen, is gebleken dat steeds meer cursisten van ver komen. Hierdoor is besloten de eerste kennismaking met elkaar online te doen. Voordeel hiervan is dat het gemakkelijker is in te plannen én we dit ook regelmatig tussendoor herhalen in de vorm van coach calls, zodat we met elkaar kunnen delen en van elkaar kunnen leren. 
  Datum: zondagavond 27 september 20:30 uur (de avond voor de start van de opleiding, alle andere coach calls zullen plaatsvinden op doordeweekse dagen én in overleg) 
 • Twee live dagen waarin je uitleg krijgt over de Villa Wijs methode. Je werkt hierbij in een groep waarin je ook van en met elkaar gaat leren. Ook zal er deze dag uitgebreid uitleg gegeven worden over energie, wat het is, hoe het werkt en over de lijntjes die we gedurende de dag naar elkaar uitzetten. Deze dagen zijn inclusief lunch en lesmateriaal. Live dag 1: datum volgt z.s.m. Live dag 2: datum volgt z.s.m. , locatie Loon op Zand.
 • Online training met 7 modules.  De eerste module komt maandag 28 september online. Je ontvangt 14 weken lang om de week een nieuwe module waarmee je thuis aan de slag gaat. Deze online module open je in de online academie die je na inschrijving kunt terugvinden in je account. Je vindt hier een werkboek wat je online kunt invullen, of kunt uitprinten. Je kunt je modules maken op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Wel raad ik je aan hiervoor een vast tijdstip te kiezen zodat je wekelijks tijd kunt investeren in de opleiding. De live dagen sluiten immers aan op de online modules. Tijdens de kerstvakantie ontvang je geen module, hierdoor ontvang je M7 (de laatste) op maandag 4 januari. Zodat je de opleiding begin 2021 zou kunnen gaan afronden. Dit ligt natuurlijk aan hoeveel tijd jij wekelijks besteed aan de opleiding. 
 • Persoonlijke begeleiding: Tijdens de opleiding kun je bij mij terecht met vragen. Deze kun je stellen in de Facebook groep, tijdens de coach calls, of via mail. Ook ontvang je feedback op de door jou ingeleverde huiswerkopdrachten. Dit ook na het ontvangen van module 7 op 4 januari, zodat ieder de tijd kan nemen die hij/zij nodig heeft. Deze tijd is echter niet oneindig. Je dient de opleiding voor 1 september 2021 te hebben afgerond. Voor alle gecertificeerde coaches worden er wél met regelmaat coach calls gepland, om jezelf en Villa Wijs te kunnen blijven ontwikkelen. Als gecertificeerde coach kun je hier aan deelnemen. 
 • Coach call: er zal maandelijks een coach call worden ingepland. Hierin bespreken we onderwerpen vanuit de opleiding én kun jij je vragen stellen. Je kunt voorafgaand aan deze call je vragen insturen via mail. 
 • Online Villa Renovatie sessie met mij, om zelf te ervaren wat het is. Dit is een sessie van 1 1/2 uur via een video gesprek waarin je tevens werkt aan je eigen energetische ontwikkeling.  Om anderen te kunnen helpen thuiskomen, is het belangrijk zelf ook aanwezig te zijn in je lijf. Inplannen in overleg met mij.
 • Toegang tot de online leeromgeving met werkboek en uitlegvideo’s behorende bij de 7 modules. Vol met concrete, leuke, praktische oefeningen en praktijkopdrachten. 
 • Visualisatie video’s om thuis te oefenen.
 • Het maken van casus opdrachten met bijbehorend verslag. Hierbij ga je zelfstandig met de methode aan de slag. 
 • Na het behalen van het certificaat krijg je toegang tot de onlinedatabase. Hierin vind je werkbladen voor kinderen, informatiebladen voor volwassenen en audio/video opnamen van o.a. visualisatie oefeningen. Deze zijn te gebruiken bij je werkbladen en bij de Villa Wijsjes inzichtkaarten.
 • Een Villa Wijs ordner waarin je de werkbladen kunt bewaren.
 • Een set Villa Wijsjes t.w.v. €39,- Zodat jij als Villa Wijs coach aan de slag kunt met deze intuïtieve, visuele  inzichtkaarten.  
 • Ik deel mijn opgedane kennis als het gaat om online zichtbaarheid en (online) ondernemen. 
 • Een besloten Faceboekgroep waarin jij je vragen kunt stellen en waarin je de opdrachten kunt plaatsen van de gemaakte modules. Op die manier kan ik je feedback geven en kun je door te delen met andere deelnemers elkaar helpen en sparren met elkaar. 
 • Licentie voor het gebruik van de Villa Wijs methode in je praktijk/instelling voor tenminste 1 jaar. Villa Wijs verzorgt jaarlijks een verplichte bijscholingsdag (tegen betaling) om deze licentie te kunnen behouden. Villa Wijs is een geregistreerd merk. 
 • Vermelding op de Villa Wijs website als Villa Wijs coach, inclusief een link naar jouw eigen website.
 • Gebruik van digitaal Villa Wijs promotie materiaal, zowel online als offline te gebruiken voor bv. je eigen  flyers en social media. 
 • Zelfontwikkeling. Naast het aanleren van de Villa Wijs methode is de opleiding ook een cadeautje aan jezelf. Iedere Villa Wijs coach weet namelijk hoe het voelt om in jezelf thuis te zijn. Naast het aanleren van de methode is het een innerlijke reis voor jezelf. Leer je vertrouwen op je intuïtie, zodat je deze in kunt gaan zetten op het moment dat je aan de slag gaat met Villa Wijs. 
 • Ontvangst van certificaat na het doorlopen van alle modules en een positieve beoordeling van de gemaakte opdrachten.
Villa Wijs, thuiskomen in jezelf draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches